Complete bedrijfswageninrichting

Op maat gemaakt voor de professional. Loodgieters, elektriciens, schilder of andere vakmensen, allemaal hebben ze een inrichting nodig aangepast aan hun specifieke behoeftes. Bij Ride-automotive hebben we de juiste oplossing voor uw voertuig en wordt er tot in het kleinste detail doordacht voor een maximale benutting van de laadruimte.

Niet langer zoeken naar onderdelen en gereedschappen, alles heeft zijn eigen plek.

Wij kunnen uw bedrijfswagen voorzien van een complete maatwerk bedrijfswageninrichting. Wij werken veelal met de bedrijfswageinrichtingen van Sortimo.

Sortimo SR5        SR5                                                                            Sortimo bedrijfswageninrichting

EFFICIËNTE BEDRIJFSBUS INRICHTING

Elke vakman of vakvrouw moet de laadruimte van zijn bedrijfswagen zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken. Daarom moet deze zo optimaal mogelijk worden benut. Met SR5 bedrijfswageninrichting van Sortimo kunt u de beschikbare ruimte in uw voertuig perfect benutten en verspilt u geen ruimte.

De in de bedrijfswageninrichting gebruikte componenten zijn qua diepte variabel in te stellen. Hierdoor is het mogelijk de contouren van het voertuig te volgen en wordt er minimaal ruimte verspild. Zo kan bijvoorbeeld door de vermindering van de diepte de nog beschikbare ruimte rond de achterste wielkast volledig worden benut voor BOXXen en legborden – door deze maximale benutting van de laadruimte bespaart u in het dagelijks werk veel tijd en dus geld.

Continu onderzoek en ontwikkeling hebben geresulteerd in de Sortimo bedrijfswageninrichting van de vijfde generatie de SR5.

Om de ideale inrichting voor u samen te stellen, kunt u een afspraak  met ons maken. Of u nu uit de regio Kennemerland, Haarlem, Alkmaar, Hoofddorp, Amsterdam of elders uit het land komt, u kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om samen tot een passende oplossing te komen.

Prijsopgaaf ontvangen? 

Stuur ons vrijblijvend een email om de huidige prijs en levertijd te krijgen, vermeld hierbij altijd het merk, type, bouwjaar, eventueel hoogte ( H1 -4 ) en lengte ( L1 -4 ) van het voertuig bij ivm de verschillende inbouwmogelijkheden. 

info@ride-automotive.nl

© 2023 - 2024 Ride-automotive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel