Enige uitleg over laadruimtebescherming

Laadruimtebescherming

 

Wij van Ride-automotive Haarlem bieden alle oplossingen om bestelwagens optimaal te beschermen.

Het gebruik van onze producten voorkomt niet alleen schade aan de bedrijfswagen, maar ook aan de lading en de inzittenden.

Kortom: de beste bescherming tijdens transport !

De laadruimte betimmering van Ride-automotive zorgt voor een complete bescherming van elk type bedrijfswagen. Ben je op zoek naar een complete betimmering zoals wanden en vloeren voor je gehele laadruimte, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Betonplexvloer met anti slip         

 

VLOERPLATEN:  

     

Onze vloerplaten zijn gefabriceerd  van watervast verlijmde betonmulitplex voorzien van een watervaste antislip-coating (220gr/m2), vervaardigd uit Fins berkenhout.

Het plaatmateriaal is WPB-exterieur verlijmd en de vloeren zijn zoveel mogelijk uit één stuk vervaardigd.Daar waar mogelijk leveren we de vloer met sjoroogkommen zodat u de sjorogen verdiept kunt monteren

Soorten materialen voor vloeren:

  • Betonmulitplex 9 of 12mm voorzien van een watervaste antislip-coating in een zeefdruk-patroon (bruin / (grijs gemêleerd) 
  • Multiplexplaat (blank berken / Okoume) 10 of 12mm
  • Alu.tranenplaat, 2,5/4mm onbehandeld 5 traans

Alle vloeren worden CNC-gefreesd waardoor we een constante kwaliteit en een perfecte pasvorm kunnen garanderen.

Verder kunnen de vloeren worden voorzien van aluminium-profielen (instap-afwerklijsten) en montage gaatjes (standaard).

 

GLADDE WANDBEKLEDING: 

Sleuvenwand

Onze wandbekleding wordt vervaardigd van hoogwaardig Fins berkentriplex dat voorzien is van een lichtbruine of lichtgrijze polipropyleen coating. Deze duurzame coating is afwasbaar en heeft een goede chemische bestendigheid.

Het triplex is weerbestendig verlijmd en buigzaam genoeg om de rondingen van de wagen te volgen. Daar waar mogelijk, gebruiken we bestaande montagegaten in het chassis en de deuren en houden we rekening met ontluchting van de laadruimte.

Ride-automotive levert voorgemonteerde omkasting ter bescherming van de wielkasten. Deze kasten worden gemaakt van dezelfde materialen als de vloer en, daar waar nodig, uitgevoerd in 18 mm plaatdikte.

In het interieur vormen zij een geheel met de vloer. De wielkasten kunnen rechthoekig worden geleverd of in een vorm die de metalen wielkast van de auto volgt.

LAT OM LAT WANDBEKLEDING:

Lat om lat

Een alternatief voor wandbekleding is de lat-om-lat, die een bijkomende mogelijkheid biedt om ladingen vast te zetten.
De vuren latten hebben een minimal aantal kwasten en losse kwasten zijn niet toegestaan. De latten zijn op maat, hebben ronde hoeken en zijn gladgeschuurd.

Sleuvenwand: 

Een zogenaamde sleuvenwand is een zijwandbescherming van 6,5mm dik betonplex met sleufgaten erin, deze sleuvenwand bied de bescherming van een volledige zijwandbekleding, maar met de voordelen van lat om lat bekleding.

Het beste van twee werelden dus eigenlijk.

Soorten materialen voor wanden:

  • Betonmultiplex (Fins berken) 4 of 6,5mm met een toplaag dubbelzijdig fenolfilm (lichtbruin of grijs, glad)
  • Kunststofplaat grijs met structuur 5mm ( Decoplan W )
  • Alu. perfoplaat 1,5mm met 1-zijdefolie en een vierkante perforatie van 9x9mm en een steek van 38mm
  • Vuren lat (geschaafd / afgerond) 22x100 (lat om lat)

Alle wanden en deurpanelen worden CNC-gefreesd waardoor we een constante kwaliteit en een perfecte pasvorm kunnen garanderen.

 

Prijsopgaaf ontvangen? 

Stuur ons vrijblijvend een email om de huidige prijs en levertijd te krijgen, vermeld hierbij altijd het merk, type, bouwjaar, eventueel hoogte ( H1 -4 ) en lengte ( L1 -4 ) van het voertuig bij ivm de verschillende inbouwmogelijkheden. 

info@ride-automotive.nl

© 2023 - 2024 Ride-automotive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel