Parkeersensoren

Waarom parkeersensoren monteren ?

Het inparkeren van een auto kan soms erg lastig zijn, zeker als het een grote personenauto of bedrijfswagen betreft of op een smal grachtje is, zit een ongeluk dan ook in een klein hoekje.

Gelukkig zijn er tegenwoordig hele mooie oplossingen in de vorm van parkeersensoren ( ook wel park distance controle of achteruitrijsensoren genoemd )

De werking.

De werking van parkeersensoren of achteruitrij sensoren is te vergelijken met het radarsysteem van een vleermuis. Dit stuurt een ultrasoon signaal uit. Na weerkaatsing wordt dit signaal terug ontvangen en aan de hand van de tijdsduur wordt de afstand t.o.v. het object berekend.

Wij kunnen achteruitrij sensoren of parkeer sensoren inbouwen of opbouwen op praktisch elk type auto. Wij leveren bedrade systemen van simpel tot uitgebreid voor bedrijfsauto's, personenauto's en SUV's. Met opbouw- of inbouwsensoren. Als wij parkeer sensoren inbouwen in uw auto, bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, waardoor onnodige storingen voorkomen worden. Onze systemen werken onder alle weersomstandigheden.

Dit is slechts een voorbeeld van parkeersensoren inbouwen, wij monteren veelal hele vlakke parkeersensoren die bijna niet zichtbaar zijn.

Parkeer sensoren inbouwen

Lang niet elke auto is even gemakkelijk achteruit in te parkeren. Dankzij de parkeer sensoren die Ride Automotive voor u inbouwt voorkomt u een hoop schade. Deze achteruitrij sensoren geven u een goede indicatie hoeveel ruimte u om uw voertuig heeft. Parkeer sensoren inbouwen hoeft niet duur te zijn, maar kan u veel schade en geld besparen. Laat dan ook vandaag nog uw parkeer sensoren inbouwen.

Prijsopgaaf ontvangen? 

Stuur ons vrijblijvend een email om de huidige prijs en levertijd te krijgen, vermeld hierbij altijd het merk, type, bouwjaar, eventueel  lengte ( L1 -4 ) van het voertuig bij ivm de verschillende inbouwmogelijkheden. 

info@ride-automotive.nl

Parkeersensoren  Parkeersensoren achter  PDC

 

© 2023 - 2024 Ride-automotive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel