Anti inbraak raamroosters

RAAMROOSTERS: 

 

Voor nagenoeg alle lichte bedrijfswagens hebben we voor s de achterdeuren / klep, duurzame, inbraakvertragende raamroosters. Ze vallen niet op, maar houden goederen en gereedschappen in de wagen veilig en verminderen de inkijk naar binnen. Daarnaast zijn uw ramen ook beschermt tegen schade door schuivende lading.

Met een raamrooster beperkt u de inkijk in de laadruimte van uw bedrijfswagen het wordt daarom ook wel een anti-inbraakrooster genoemd. Op deze manier is uw bedrijfswagen een stuk beter beschermd.  Voor vrijwel alle merken bedrijfswagens hebben onze raamroosters een korte levertijd.

Wij leveren voor bijna alle merken bedrijfswagens raamroosters.
De raamroosters zijn vervaardigd van 1,5mm dik staal en zijn voorzien van een poedercoatlaag aan beide zijdes. De standaard kleur van de raamroosters is zwart.

Onze standaard anti inbraakroosters hebben vierkante gaten van 30x30mm.

Stuur ons vrijblijvend een email om de huidige prijs en levertijd te krijgen, vermeld hierbij altijd het merk, type, bouwjaar, hoogte ( H1 -4 ) en lengte ( L1 -4 ) van het voertuig bij ivm de verschillende soorten roosters. info@ride-automotive.nl 

Raamroosters

© 2023 - 2024 Ride-automotive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel