Achteruitrijcamera

Waarom een achteruitrijcamera ? Achteruitrijden, inhalen, inparkeren of invoegen met een bedrijfswagen is een soms gevaarlijke aangelegenheid.

Een beperkt zicht bemoeilijkt de situatie. Het is niet ondenkbaar dat hier schade door ontstaat. Het beperken van schade aan uw personenauto of bedrijfswagen is natuurlijk erg belangrijk en het voorkomen van schade aan anderen net zo goed.

De montage van een achteruitrijcamera verzorgt net dat extra paar ogen die u soms op een krappe parkeerplaats nodig heeft.

Wij monteren diverse soorten en maten camera's, van opbouw tot minuscuul kleine inbouwcamera's, die bij dag en nacht een helder beeld geven op het scherm van uw bestaande navigatiesysteem, dvd speler, binnenspiegel of op een los scherm. Hierbij heeft u keuze uit diverse LED of LCD displays.

Ook is het mogelijk om een binnenspiegel display te gebruiken eventueel in combinatie met een achteruitrijcamera.

Achteruitrijcamera     Achteruitrijcamera 

 VW T6 achteruitrijcamera       Camera T6

Prijsopgaaf ontvangen? 

Stuur ons vrijblijvend een email om de huidige prijs en levertijd te krijgen, vermeld hierbij altijd het merk, type, bouwjaar, eventueel hoogte ( H1 -4 ) en lengte ( L1 -4 ) van het voertuig bij ivm de verschillende inbouwmogelijkheden. 

info@ride-automotive.nl

© 2023 - 2024 Ride-automotive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel