Bedrijfswageninrichting

Elke vakman of vakvrouw stelt andere eisen aan een bedrijfswageninrichting. Vaak heeft dat in de eerste plaats met de branche te maken waarin die persoon of het bedrijf actief is.

Om deze reden moet de bedrijfswageninrichtingen altijd worden ontworpen als een maatpak.

Hierdoor kan op basis van de meest uiteenlopende branchespecifieke functies uit vele producten en extra's worden gekozen die het dagelijks werk eenvoudiger maken. Door een optimaal gebruik van de laadruimte, kan meer gereedschap en materiaal worden meegenomen. Tegelijkertijd zorgt de juiste  bedrijfswageninrichting voor meer orde en is men minder tijd kwijt aan het zoeken naar de benodigde gereedschappen, kleine onderdelen of materialen.

Sortimo bedrijfswageninrichting 

COMPLETE BEDRIJFSWAGEN INRICHTING

Op maat gemaakt voor de professional. Loodgieters, elektriciens, schilder of andere vakmensen, allemaal hebben ze een inrichting nodig aangepast aan hun specifieke behoeftes. Bij Ride-automotive hebben we de juiste oplossing voor uw voertuig.

Niet langer zoeken naar onderdelen en gereedschappen, alles heeft zijn eigen plek.

Wist u dat:
- 60% van de zzp’ ers en beroepchauffeurs het veiligheidsrisico van zelfinbouw onderschatten...
- Een schroevendraaier ontwikkelt 8kg botsbelasting bij 50 km per uur.
- Een laadgewicht van 100kg wordt 4 ton belasting bij een botsing van 50 km per uur

Wij kunnen uw bedrijfswagen voorzien van een complete maatwerk bedrijfswageninrichting. Wij werken veelal met de bedrijfswageninrichtingen van Sortimo.

 

EFFICIËNTE BEDRIJFSBUS INRICHTING

Beschikt u over veel gereedschap en materiaal om uw werkzaamheden uit te voeren? Dan is het naast betimmering wellicht handig uw bedrijfswagen te voorzien van een efficiënte bedrijfsbus inrichting. Wij leveren een lichtgewicht inbouwsysteem voor ieder type bedrijfsauto.

Om de ideale inrichting voor u samen te stellen, kunt u een afspraak  met ons maken. Of u nu uit de regio Kennemerland, Haarlem, Alkmaar, Hoofddorp, Amsterdam of elders uit het land komt, u kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om samen tot een passende oplossing te komen.

© 2023 - 2024 Ride-automotive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel