Dynnox mobiele bedrijswageninrichting

DYNNOX MOBIELE BEDRIJFSWAGENINRICHTING

Afgekeken van een ambulance-brancard, maar dan voor uw bedrijfswagen.

U wilt een multifunctionele bedrijfswageninrichting in uw voertuig, maar u werkt ook veel op locatie?  Dan is een Dynnox systeem de ideale oplossing voor u.    

 Dynnox

 

Een Dynnox is een multifunctioneel inklapbaar mobiel onderstel voor bedrijfswagens vergelijkbaar met het principe van een ambulance-brancard.  Het tillen van zware materialen is verleden tijd, want met de Dynnox neemt u de hele bedrijfswageninrichting gewoon mee naar uw klus. Simpel en makkelijk, zonder lastige handelingen.

Dynnox bestaat uit :

  • een verrijdbaar “Onderstel” waarvan de poten automatisch in- en uitklappen bij het laden en lossen. Op het onderstel kunnen verschillende opbouwmodules worden bevestigd zoals boxen voor gereedschappen of onderdelen, een werkbank en/of verschillende machines en apparatuur tot een maximum gewicht van maar liefst 250 Kg.
  • een “auto interface” die door optimale fixatie de veiligheid in de wagen waarborgt. De auto interface kan vast op de vloer worden gemonteerd, maar ook demontabel. Hierdoor kunt u een Dynnox projectmatig gebruiken en/of dezelfde Dynnox in verschillende bedrijfswagens gebruiken.

In de auto zorgt de automatische vergrendeling van het onderstel voor veilig vervoer.

De Dynnox maakt het in- en uitladen tot een uiterst simpele en lichte handeling. Het uit de auto halen van het onderstel en het vervoeren van uw materiaal naar een (vaak inpandige) werklocatie is heel eenvoudig en kan zelfs bij zware goederen door slechts één persoon worden gedaan. Dynnox draagt op deze wijze bij aan een substantiële tijdsbesparing en een arbo-vriendelijke en veilige werkwijze.

Dynnox step 1       Dynnox step 2       Dynnox step 3


Dynnox is leverbaar in verschillende afmetingen en te gebruiken in alle typen bestelwagens. Door de juiste keuze van opbouw kan het gepatenteerde Dynnox-onderstel in combinatie met een bedrijfswageninrichting of gereedschapskar of wat u ook moet vervoeren en op locatie gebruikt exact worden afgestemd op uw werkprocessen.

Prijsopgaaf ontvangen? 

Stuur ons vrijblijvend een email om de huidige prijs en levertijd te krijgen, vermeld hierbij altijd het merk, type, bouwjaar, eventueel hoogte ( H1 -4 ) en lengte ( L1 -4 ) van het voertuig bij ivm de verschillende inbouwmogelijkheden. 

info@ride-automotive.nl

© 2023 - 2024 Ride-automotive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel