Autoalarm

Artikel 3 van 3

Auto alarm inbouw klasse 3 inclusief SCM certificaat  


Alarm klasse 3 inbouw   VANAF € 950,00 ex.btw

 

SCM Kiwa autoalarm inbouw


Een autoalarm klasse 3 is het meest betrouwbare en veiligste alarm wat er op de markt is voor uw auto. Het is ook het meest ingebouwde SCM alarmsysteem van Nederland.

Auto alarm klasse 3 inbouw voordelen

 • Beste en meest uitgebreide auto alarm
 • Een SCM alarmsysteem schrikt preventief af bij inbrekers
 • Onzichtbaar ingebouwd
 • Veel veiliger dan een af-fabriek auto alarm
 • Geschikt voor elk automerk en 100% storingsvrij
 • SCM en KIWA goedgekeurd voor de verzekering


Veel mensen denken, ik heb toch een standaard af-fabriek auto alarm. Deze standaard alarm systemen werken niet voldoende en zijn in de meeste gevallen al gehacked door inbrekers waardoor er zeer snel en eenvoudig in te breken is.

De klasse 3 auto alarm systemen die wij leveren zijn niet te hacken. Dit komt door de modernste technieken die in deze alarm systemen zitten door onder anderen de dubbele authorisatie door middel van een extra handzender en de zelfstandige werking die niet gekoppeld is aan de kwetsbare elektronica van de auto.

Het auto alarm klasse 3 heeft alle functies die er voor nodig zijn op uw auto optimaal te beveiligen tegen diefstal. Bij het klasse 3 alarm krijgt u een officieel SCM/Kiwa alarmsysteem certificaat die u kunt indienen bij de verzekeringsmaatschappij.  


De hogere alarm klasse hebben enkel als aanvulling dat er een voertuigvolgsysteem aan is toegevoegd. Deze voertuigvolgsystemen bieden echter geen aanvullende bescherming tegen inbraak. Wij adviseren het voertuigvolgsysteem alleen als de verzekering dit eist, want hier zitten extra montagekosten aan verbonden en een maandelijks abonnement.
 

Auto alarm klasse 3 functies

 • Startblokkering: bij inbraak blokkeerd het alarm de startfunctie.
 • Omtrekbeveiliging: bij ongewenst openen van een deur gaat het alarm af.
 • Interieurbeveiliging: Wanneer iemand de auto in komt, wordt dit gedetecteerd.
 • Noodstroomsirene: bij sabotage van de stroomtoevoer zal de noodstroomaccu blijven doorgaan.
 • Dubbele autorisatie: Extra handzender waarvan het signaal niet te kopieren is.
 • Hellingshoekdetectie: Alarm gaat af bij het opkrikken van de auto.
 • Het auto alarm staat los van de CAN-BUS van het voertuig en zal ook geen conflict hebben met de originele elektronica.

 

Beste auto alarm

Wij werken alleen met de beste SCM gecertificeerde klasse 3 auto alarm systemen die er verkrijgbaar zijn

Dit zijn de Defa DVS90 en de Cobra CO-4627. Beide alarmsystemen beschikken over de modernste en beste beveiligingstechnieken die er momenteel beschikbaar zijn.

In tegenstelling tot de af-fabriek alarm systemen zijn deze alarmen niet te hacken door inbrekers en geven ze de maximale beveiliging die mogelijk is voor uw auto.


Auto alarm inbouw verzekering


De alarmsystemen die wij inbouwen zijn SCM goedgekeurd en zijn geldig bij alle verzekeringsmaatschappijen. Welk autoalarm u nodig heeft om uw auto te verzekeren verschilt per verzekeringsmaatschappij.

Neem contact op met uw tussenpersoon of verzekeringsmaatschappij om te vragen welke alarm klasse er nodig is om uw auto goed te verzekeren.

Het klasse 3 auto alarm in vergelijking met de andere klasse alarmen

 

SCM auto alarm verschillen


*Vanaf 1 januari 2015 is een extra auto alarm autorisatie verplicht door de SCM bij een klasse 2, 3 en 5 alarm.

Een extra alarm autorisatie is een extra toestemming dat de auto gestart mag worden. Dit gebeurd door middel van de tweede handzender van het Defa alarm of de Cobra alarm kaart.

Met deze extra authorisatie is het voor dieven praktisch onmogelijk om middels moderne diefstal apparatuur, de auto te stelen.

 

Prijsopgaaf ontvangen? 

Autoalarmen zijn zo specifiek, dat wij u vragen om ons vrijblijvend een email te sturen om de huidige prijs en levertijd te krijgen, vermeld hierbij altijd het merk, type, bouwjaar, eventueel hoogte ( H1 -4 ) en lengte ( L1 -4 ) van het voertuig bij ivm de verschillende inbouwmogelijkheden.   

info@ride-automotive.nl 

Wacht niet te lang !! 

Aangezien er steeds meer autoalarmen gemonteerd moeten worden, loopt de wachttijd behoorlijk op, wij adviseren u ook om direct nadat u de beslissing genomen heeft om een voertuig aan te schaffen de afspraak in te plannen om zo niet onbeveiligd rond te rijden.

© 2023 - 2024 Ride-automotive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel