Easy aero dakventilatie

Artikel 1 van 2
€ 190,00 (inclusief btw)

Voorkom vocht, vieze lucht en warmte in je bestelwagen

 

Bij het vervoeren van verf, lijm en kit is het belangrijk om je bestelwagen goed te ventileren. Vieze luchtjes zorgen voor een ongezonde werkomgeving. Ook kan vocht het gereedschap en de apparatuur aantasten. De Easy Aero dakventilator biedt een effectieve oplossing voor deze problemen.

Condens, vieze lucht en warmte zorgen voor een vervelende werkomgeving. Ook kan vocht het gereedschap en de apparatuur aantasten. Door de laadruimte van je bestelwagen goed te ventileren voorkom je deze ellende. Dat kan met de Easy Aero dakventilator.

De unieke push- en pull werking van de Easy Aero zorgt tijdens het rijden voor een krachtige luchtcirculatie. Door het ene gat van de dakventilator wordt frisse lucht aangevoerd en door het andere gat wordt vieze lucht en warmte afgevoerd. Hierdoor heb je geen bodemafvoer meer nodig. Dit scheelt veel werk en voorkomt beschadigingen.

Wil je ook bij stilstand en lage snelheid voldoende frisse lucht in je bestelwagen?  Kies dan voor de Easy Aero elektrische dakventilator.

 

 

 

   Easy aero push pull systeem    Push pull

easy aero elektricelectische uitvoering

© 2023 - 2024 Ride-automotive | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel